- Prince Grup Mövenpick Resort projesi

Prince Grup ile Accor, Türkiye'nin ilk Mövenpick Resort projesini Antalya’da hayata geçiriyor.

7 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Prince Grup Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Lepiev, şunları söyledi: "Bu heyecan verici projede Accor ile işbirliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye'nin turizm potansiyelini sergileyen ve Accor'un küresel uzmanlığıyla desteklenen bir proje. Akdeniz kıyısının muhteşem güzelliğini Mövenpick'in gerçek misafirperverliğiyle birleştirerek, bu nefes kesici doğal ortamda misafirlerimize ilham verici anlar ve olağanüstü deneyimler yaratmayı amaçlıyoruz."

Prince Group'un Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Ibrahim Lepiev, Prince Group'un Accor ile olan isbirliginin Antalya'daki misafir deneyimini önemli olçüde artiracagini belirtti. Bu isbirligi ayni zamanda (B to C) iliskilerinin (B to B) iliskilerine göre daha fazla önem kazanacagini vurguladi. Lepiev, yaptigi açiklamada, "Accor ile olan bu işbirliği, Antalya'daki konuk deneyimini iyi yönde gelistirmede büyük bir etki yaratacaktir.’’

PRINCE GROUP
“Inovasyon ve Başarıyı Bir Araya Getiriyoruz”

Prince Group, 2003 yılında kurulan ve Türkiye merkezli bir şirketler topluluğudur. Başta turizm olmak üzere, finans, inşaat, dış ticaret, bilişim ve gıda gibi çok çeşitli sektörlerde faaliyet göstermektedir. Prince Group, kuruluşundan bu yana hızla büyüyen ve uluslararası standartlara uygun hizmetler sunan bir marka olmuştur.

Southside Hotel Management iş birliği ile turizm sektöründe otel yönetimi danışmanlığı sağlamaktadır. Grup, lüks otelleri olan Royal Diwa Resort, Royal Teos Thermal Resort Clinic & SPA ve Euphoria Palm Beach Resort gibi önemli konumlarda yer almaktadır. Ayrıca Li Yapı ve Ventures Management ile iş birliği yaparak büyük otel projelerini inşa etmektedirler. Prince Group, turizm sektöründe misafirlerine unutulmaz deneyimler sunmayı hedeflemektedir. Bu, sektördeki güçlü varlıkları ve iş birlikleri ile gerçekleşmektedir.

FAALİYET ALANLARI

Turizm

Prince Group, 2012 yılından bu yana 5 yıldızlı otelleri ve 1. Sınıf tatil köyleri ile misafirlerine ayrıcalıklı hizmetler sunmaktadır. Akdeniz bölgesinin en sevilen turizm şehri olan Antalya’da sahip olunan otellere ek olarak, Prince Group hizmet ayrıcalığını Ege Bölgesi’nde de hissetmeniz mümkündür.

Dış Ticaret

Avrupa, Amerika ve Uzakdoğu pazarında ithalat ve ihracatta düzenli yüklemeler için özel avantajlar sunabilen Prince Group, edindiği tecrübeler ışığında müşterilerine maksimum fayda sağlayan hizmeti sunmaktadır.

Teknoloji

Prince Group, Niysa Bilişim adı altında küresel seyahat ve turizm endüstrisinde faaliyet göstermektedir. Şirket genel olarak seyahat teknolojileri üzerine ürün üretmektedir.

Devamı
Bizimle iletişime geçin!

Yenilikçi, teknolojiyi takip eden, müşteri odaklı ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla tanışmaya hazır mısınız ?

İletişim Formu

+
Yıllık Tecrübeler Işığında
+
Prince Group Markaları
+
5 Yıldızlı Otel ve Tatil Köyleri
+
Ülkeye İhracaat